Banner1 01 1
venster1 16 e1635301718626

MIG OG MIT POLITISK FOKUS

• Lokal bankmand i mere end 20 år
• 9 års frivilligt arbejde i Bies
• Bryghus’ bestyrelse
• Aktiv i mange netværk i Hobro
• Aktivt medlem i Hobro Sejlklub

Jesper Skov Mikkelsen, 41 år.
Jeg er bosiddende i Hobro på 21. år, og er gift med Betina, tilsammen har vi drengene Jeppe og Emil.

Jeg er lokal bankmand, og har arbejdet i Mariagerfjord Kommune hele min karriere, i både Hobro, Mariager og Hadsund, og jeg kender vores erhvervsliv ret godt. Til daglig er jeg Centerdirektør i Andelskassen i Hobro.

Mit netværk i Hobro er stort, og jeg er involveret i mange frivillige projekter, bl.a. har jeg været en meget aktiv del af bestyrelsen i Bies Bryghus siden 2012, og har været formand herfor siden 2016.

Min fritid går med netværk i Hobro, og jeg er også aktivt medlem af Hobro Sejlklub, hvor jeg nyder kapsejlads på vores mukke fjord samt undervisning af små nye optimistjollesejlere.

Min interesse er veteranbiler, herunder en gammel VW-bus fra 1967 som bruges til hygge og afslapning med familien.

Visionær og nye øje på Mariagerfjord Kommune
Jeg stiller op til kommunalvalget for Venstre, da jeg er ambitiøs på kommunens vegne, og da jeg mener der er behov for flere gode liberale kræfter fra Hobro.

Hobro – Himmerlands hovedstad
Jeg vil udvikle Hobro og har ambitioner på byens vegne – Bl.a. skal CAMBUS-planerne på Hobro Havn gribes og være med til at udvikle hele byen, både for detailhandel og erhvervsliv. Jeg vil udvikle hele kommunen via en stærk hovedby i Hobro, som på sigt kan blive Himmerlands hovedstad.

Jeg vil sikre de rigtige tilbud til både borgere og erhvervsliv, således Hobro er et område man vælger til, og ikke noget man vælger fra.

Himmerlands området skal udviklet via et stærkt Hobro. Dette vil komme hele Mariagerfjord kommune til gode de kommende år.

Ambitiøs på kommunens vegne
Jeg er ambitiøs på kommunens vegne, og kommer med et nyt sæt øje på den fremtidige udvikling.  Mariagerfjord kommune skal være noget man vælger til, og ikke man vælger fra, hvad enten du er privat borger eller virksomhed.

Jeg kommer fra pengeinstitutverdenen hvor kunden er i centrum. Kommunens borgere og virksomheder skal have en god kundeoplevelse hver gang de er i dialog med Mariagerfjord Kommune, det vil jeg kæmpe for via klare byrådspolitiske beslutninger.

Borgerne skal kende til planer og visioner for kommunen, så de kan identificere sig hermed.

Klare beslutninger
Jeg er klar til at kæmpe for sund fornuft, og er ikke bange for at tage beslutninger i samarbejde med andre. Det har jeg stor erfaring hermed både via mit professionelle arbejde som bankmand, og ikke mindst via 10 års frivilligt arbejde i bestyrelsen for Bies bryghus i Hobro.

Jeg vil samarbejde, og hermed sikre at vi hele tiden opnår de bedste resultater for borgere og virksomheder i kommunen.

Min generation får et stærkt mandat i byrådet gennem mig
Jeg vil gerne investere min tid i at få kommunen til at udvikle sig i en ny og visionær retning med fokus på Hobro som hovedby i samspil med resten af kommunens byer og landdistrikter. Mariagerfjord skal være et godt sted at drive virksomhed, leve og bosætte sig. Jeg ønsker at være min generations repræsentant i Mariagerfjord Kommunes byråd.

Som borger stiller jeg selv store krav til det område hvor jeg bor, og jeg er klar til at kæmpe for, at vi i fællesskab udvikler vores kommune endnu mere – vi er klar til at tage næste skridt.

Stem borgerligt i Hobro – Så stem på 
Jesper Skov Mikkelsen
 
Mit arbejde med erhvervs- og foreningslivet gennem godt 20 år har givet mig den fornødne interesse til at gå ind i det politiske arbejde i Mariagerfjord kommune med nye visionære øjne. Det skal være nemmere at drive virksomhed i kommunen, og erhvervslivet skal mærke at kommunen understøtter vækstmuligheder. Min erfaring som bankmand i flere af kommunens byer har givet mig indsigt i, hvad der skal til for at kommunen lykkedes med tiltrækning og udvikling af erhvervslivet i vores kommune.

Jeg glæder mig til at trække i arbejdstøjet for vores fælles kommune.

Læs mere Skjul